Terug

Ezel, schaap en tureluur

  • Ezel, schaap en tureluur

  • EAN: 9789059362345
  • Voorraad: 8

€ 4,-

Zet op verlanglijst

  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending v.a. €20,-
  • Uitstekend verpakt!
  • Retourneren binnen 14 dagen

Productomschrijving

Ezel, schaap en tureluur

De roman Boven is het stil van Gerbrand Bakker had een overweldigende entree in de internationale literaire wereld. Grote indruk maakte onder meer de manier waarop Bakker de natuur beschrijft. Zijn observaties van de dieren in dit boek zoals vogels, koeien, schapen en ezels riepen vergelijkingen op met grote namen uit de wereldliteratuur. Bijna terloops portretteert Bakker de dieren alsof hij als het ware op ooghoogte met ze is. De scènes in Boven is het stil waar Helmer bijna verzuipt als hij een schaap wil redden uit de sloot, onder de koe zit te soezen bij het melken en met zijn buurjongetjes plezier maakt bij het voeren van zijn ezels zullen de lezers van de roman niet snel vergeten.

Bakkers stukjes op zijn weblog en zijn columns in de Groene Amsterdammer zijn ook regelmatig aan dieren gewijd. De gierzwaluw, de tureluur, het kauwtje, de snip, de teckel, de herdershond en natuurlijk schapen, een ezel en nog veel meer dieren komen op oorspronkelijke wijze aan bod. Speciaal voor de Boekenweek stelde Gerbrand Bakker dit Dierendagboek samen, waarin naast reeds gepubliceerde teksten ook nieuw werk en gedichten van hem zijn opgenomen.

Specificaties

Specificaties voor: Ezel, schaap en tureluur

  • Auteur Gerbrand Bakker
  • uitgeverij
  • uitvoering Hardcover
  • verschijningsdatum Feb. 2009
  • Aantal pagina's 140
  • Bekijk alle specificaties
  • staat licht beschadigd
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Ezel, schaap en tureluur

    Ezel, schaap en tureluur

    € 4,-

    Beoordeling door klanten: 9.3 / 10 - 677 Reviews @ beoordelingen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »